Profile

Erwin Krol

Erwin Krol

Het gaat hier primair niet over mij, maar over uw professionele bedrijf of organisatie. Klein of groot, in alle branches. Nederlandse, Europese of Multinationals. De kwaliteit en uw continue proces om met uw ICT en digitale oplossingen adequaat en veilig te kunnen functioneren.


Dagelijks wordt er door visionairs, ontwikkelaars en leveranciers van hardware en software wereldwijd hard gewerkt om ICT of digitale oplossingen te produceren en/of bestaande te optimaliseren om aan de actuele nodige beveiliging en normeringen te laten voldoen.


Wanneer u met minder actuele hardware of software werkt, betekent dat u ook meer moeite moeit doen om hetzelfde te bereiken dan u met nieuwe bereikt. Nieuwe hardware en software hebben nieuwe benodigde features, zorg dat uw onderneming en personeel daar helemaal mee op de hoogte is.


Elke dag is er een versnelling van de ontwikkeling, uw onderneming drijft technisch gezien, op ICT. Afhankelijk van uw visie, wensen, eisen en dat het liefste binnen de gestelde budgetten, vergt de investering in ICT minimaal drie tot acht procent van uw jaar omzet.

Voor ieder bedrijf of organisatie is een overname of transitie door de jaren heen een logische en soms onvermijdelijke optie geworden. En als u dit wilt doen, dan neemt u daarbij het liefst minimale risico’s.


Mijn naam is Erwin Krol, ik heb ruim 25 jaar ervaring in de ICT. Door ontwikkelen is belangrijk, dit geld voor mij in het bijzonder. Ik werk als zzp’er/freelancer, ik sta ook open voor een dienstverband of samenwerking indien dat beter binnen uw strategie past.


Door mijn ruim 17-jarige ondernemerschap in een groot aantal uiteenlopende area’s heb ik een sterke kennis van het gehele ICT-landschap en digitale oplossingen. Ik ben zowel een generalist als een specialist. Ik ben gedisciplineerd en ambitieus. Ik kan zowel zelfstandig werken als in team verband. Mijn kracht is analytisch denken en uitzonderlijke verbanden kunnen leggen.


Mijn kennis en expertise liggen op het gebied van Consultancy, ICT-oplossingen, gebruikerstraining en ondersteuning.


Mijn doel is om de beveiliging, functionaliteit, productiviteit en/of de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf of organisatie op alle ICT gebieden veilig te stellen, State-of-the-Art te maken en up-to-date te houden.